Волейболистите на Раковски-1964 (Севлиево) се класираха на полуфинали на турнира за Купата на България при мъжете

...
Волейболистите на Раковски-1964 (Севлиево) се класираха на полуфинали на турнира за Купата на България при мъжете
Коментари Харесай

Стефан Ганчев: Нямаме право на грешка, ще дадем най-доброто от себе си

Волейболистите на Раковски-1964 (Севлиево) се класираха на полуфинали на турнира за Купата на България при мъжете в шампионата на Висшата лига.

В борбата за място на финала севлиевци срещат Етрополе, който в профил Миньор (Перник) след трагичен конфликт.

Ето какво показа преди дуела пред BGvolleyball.com старши треньорът на Раковски-1964 Стефан Ганчев:

" Определено мачът с Черноморец Бяла беше по-труден за нас, въпреки всичко бяхме и посетители. С Осъм (Ловеч) бяхме домакини и не допуснахме подценяване. Играхме плътно и приключихме мача в три гейма - удовлетворени сме, че се класирахме за полуфинал. "

" Оценката ми досега за нашето показване в шампионата е доста добра като резултат, а чисто игрово има какво да се желае още. Смятам обаче, че от мач на мач играем все по-добре и надграждаме. Нашият тим е композиция от опитни и млади играчи, които към този момент се допълват добре ", добави треньорът.

" В Етрополе ни чака тежък мач, домакините са тим с искания за продобиване на лигата, имат селекция и дълга пейка, само че ние знаем къде отиваме и какво да чакаме. Готови сме да покажем най-хубавото, на което сме способни, уповавам се да стане прекрасен мач и по-добрият тим да победи ", сподели още той.

" Всеки тим, стигнал до полуфиналите има късмет и заслужава да се бори за трофея, ще бъде доста хубаво, в случай че стартираме годината с трофей. Полуфиналът обаче е в един мач, никой няма право на неточност, нека и шансът е с нас, а ние ще дадем, както постоянно, най-хубавото от себе си ", приключи Ганчев.

Снимки: NVL/Startphoto.bg 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР